Over Webrr

Tekst gekopieerd van de oude website. Ik zal deze binnenkort aanpassen. Zie ook: Webrr gaat stoppen.

Welkom bij Webrr, uw webdeveloperrrrr

Samen met een aantal getalenteerde partners maak ik zeer diverse websites voor particulieren en bedrijven. Daarbij houden we rekening met de nieuwste technieken en trends van het web.

De afgelopen jaren hebben we al vele websites succesvol opgeleverd. Aan het einde van deze pagina vind u een aantal logo’s waarmee u deze websites kunt bezoeken. Zo krijgt u meteen een goed beeld van onze werkzaamheden.

Naast het ontwikkelen van websites biedt Webrr nog een aantal andere producten en diensten aan. Verderop op deze pagina kunt u hier meer informatie over vinden.

Heeft u interesse in een partnership? Of bent u op zoek naar een nieuwe website? Neem dan contact op.

randy
Randy van Vugt
0615085821
randy@webrr.nl

Design

We nemen graag de tijd om uw website goed te ontwerpen. Normaal gesproken maken we twee voorstellen waaruit u kunt kiezen. Vervolgens passen we het gekozen ontwerp naar uw wensen aan. Pas nadat u akkoord heeft gegeven op het ontwerp starten we met het ontwikkelen van de website.

Responsive Design.

U krijgt bij ons altijd een Responsive Design. Daarmee past uw website zich aan, aan het apparaat waarop hij bekeken wordt. Of dit nu een smartphone, tablet of desktop is. De website werkt.

Develop

Wat is WordPress?

Wat ooit begon als platform voor bloggers is uitgegroeid tot volwaardig Content Management Systeem. Met WordPress kunt u alle content op uw website gemakkelijk beheren. Zo kunt u pagina’s aanmaken, teksten bewerken en foto’s uploaden binnen een zeer gebruiksvriendelijke omgeving.

Social Media koppeling

Wij richten uw Social Media pagina’s in en zorgen ervoor dat de berichten die u op uw website plaatst automatisch naar deze pagina’s worden gestuurd. Het is vervolgens aan u om het contact met uw klanten via deze pagina’s te onderhouden.

Waarom WordPress updaten?

WordPress blijft zich continue ontwikkelen. Het is een open source systeem dat alsmaar beter en beter word. Er worden zo’n beetje elke maand updates voor het systeem uitgebracht. Deze updates hebben vaak te maken met de veiligheid van uw website, maar er worden ook regelmatig nieuwe functies toegevoegd. Wij raden u aan om uw WordPress regelmatig bij te laten werken, deze keuze laten wij echter aan u over.

Uurtarief

Bij de meeste projecten spreek ik een vast bedrag af. Het komt echter ook wel eens voor dat het lastig is om vooraf een inschatting te maken qua kosten. Voor deze klussen rekenen ik een uurtarief. Dit geldt bijvoorbeeld voor de volgende werkzaamheden:

Het updaten van uw WordPress installatie,
een kleine aanpassing aan uw website,
een WordPress cursus (mocht u dat nodig vinden) of
als u mij nodig hebt bij het instellen van uw e-mail account.
Ontwikkelen website€ 1200
Uurtarief€ 50PER UUR
Host

Webrr heeft de beschikking over uitstekende servers. Wij hosten uw website daarom het liefst zelf. Mocht u, om wat voor reden dan ook, toch liever ergens anders uw website hosten dan kan dat ook. Maar dan bent u daar zelf verantwoordelijk voor.

Verhuizen?

Als u wilt overstappen naar Webrr dan helpen wij u natuurlijk bij het verhuizen van uw website en domeinnaam. Er zijn geen extra kosten verbonden aan een verhuizing.

Backup

Wij maken dagelijks een complete backup van uw website. Mocht er iets volledig misgaan, dan hebben we die in ieder geval nog achter de hand.

Updates

Wij raden u aan om uw website automatisch te laten updaten. Zo heeft u altijd de nieuwste functies van het WordPress CMS, maar – belangrijker – uw website krijgt de laatste beveilingsupdates.

Neem voor meer informatie over Webrr Hosting contact op.

Hosting & Domeinnaam € 50PER JAAR
Extra Domeinnaam € 10PER JAAR